Afvallen met hypnose

Afvallen met hypnose

Afvallen met hypnose

Als je wil afvallen, heb je het waarschijnlijk allemaal al geprobeerd. Shakes, voedingssupplementen, pillen, powerdieet, de nieuwste hype, gezonde kookboeken, … Je begint er met goede moed aan, maar uiteindelijk boek je weinig resultaat en al zeker niet op lange termijn.
De sleutel tot niet alleen gewichtsverlies, maar blijvend gewichtsverlies, vind je niet in een of ander dieet. Zo’n dieet is vaak te streng, waarbij je te weinig eet of zelfs bepaalde voedselgroepen helemaal mijdt. Dat werkt even, maar niet lang. Door tegenvallende resultaten twijfel je aan jezelf, ga je jezelf straffen en geef je het op. Waarna je weer bijkomt en je vaak zelfs meer weegt dan je startgewicht. Klinkt bekend in de oren?
Het is een typische valkuil. Niet alleen is een dieet ontzettend moeilijk vol te houden, het is ook niet goed voor je gezondheid. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt zelfs dat bij 95% van de mensen die een dieet volgden de kilo’s er na twee jaar niet alleen weer bij zijn, maar dat ze vaak zelfs zwaarder zijn dan voor hun dieet.

Afvallen met hypnose, hoe werkt dat?

Je hoeft jezelf niet uit te hongeren, handenvol geld uitgeven aan het nieuwste wondermiddel of jezelf te straffen omdat je te weinig discipline hebt. De sleutel tot succesvol afvallen? Een gezonde levensstijl.
Door weg te blijven van crashdiëten en langzaam je levensstijl te veranderen, krijg je blijvende resultaten. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Na jaren diëten en jojoën is je brein zo gewend aan je ongezonde gewoonten dat het een automatisme wordt.
Met hypnose duik je je onderbewustzijn in. Zo ga je meteen naar de bron, waar je je brein traint dat het tijd is voor verandering. Zo word je stilaan bewust dat zo bezig blijven niet langer goed voor je is. Met hypnosetherapie leer je voldoening te nemen met kleinere porties, gezondere keuzes te maken en onnodige suikers te weren.
Langzaam maar zeker verlies je eindelijk de kilo’s die je al zo lang kwijt wil, en dat op een gezonde, vol te houden manier.

Zelf ook gewicht verliezen met hypnose?

Afvallen met hypnose is geen dieet. Het is een manier om je ongezonde gewoonten te veranderen. Die zijn soms zodanig ingebakken dat het een automatisme wordt. Met hypnose pak je de oorzaak meteen bij de bron aan. Zo kan je een langdurige en effectieve verandering teweegbrengen in je gewoontes, levensstijl en dus gewicht.
Wil je zelf ook langdurig resultaat zien met een gezonde levensstijl en evenwichtig voedingspatroon? Zonder jezelf te moeten straffen? Afvallen met hypnose is een krachtig hulpmiddel om je eetpatroon blijvend te veranderen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op of maak meteen een eerste afspraak.