Afvallen met hypnose

Afvallen met hypnose

Afvallen met hypnose

10 kg in minder dan 2 maand, powerdieet , alle soorten shakes, voedingssupplementen, pillen om af te vallen, kookboeken met gezonde voeding, u kent ze waarschijnlijk wel allemaal, vele beloftes,….weinig resultaten.

Als er dan al eens iets aanslaat moet je het nog zien vol te houden en dan wordt het pas echt moeilijk
De meeste mensen eten verkeerd…
Vaak te veel en de verkeerde dingen op het verkeerde moment
Veel mensen die willen afvallen gaan op een streng dieet met te weinig eten of bijvoorbeeld alleen maar eiwitten en vetten.

Stap niet in die valkuil. Om te beginnen hou je het niet vol en het is slecht voor je gezondheid. Maar het ergste komt nog… Als je streng gaat diëten word je op termijn steeds dikker…. Eerst val je inderdaad af… Maar daarna?

Daarna kom je twee keer zo hard weer aan! Mogelijk heb je al een paar keer een crashdieet gevolgd en heb je er een flinke frustratie aan over gehouden. Je valt eerst af en komt dan weer aan.

Dat kan ook anders.
Geen Crashdieet maar langzaam en zeker afvallen door een gezondere levensstijl
Kleinere porties , weg met die verslaving aan suikers, chocolade, ……
Eigenlijk zou ik de Gezonde Lifestyle Methode willen noemen
We gaan samen op zoek naar jouw verkeerde eetpatroon of gewoontes , met behulp van hypnose gaan we jouw onderbewustzijn duidelijk maken dat je niet langer goed en gezond bezig bent en dat het tijd is voor verandering, we gaan ervoor zorgen dat je voldoening zal nemen met kleinere en gezondere porties , onnodige en overbodige suikers trachten we te bannen en zo zal je langzaam maar zeker die kilo’s die je kwijt wou eindelijk verliezen op een gezonde en vol te houden manier

Maak vandaag nog je afspraak bij Hypnose-Lede