Informatie-hypnose

Informatie-hypnose

Informatie bij uw afspraak in Lede

Beste cliënt,Eerst en vooral hartelijk dank voor het maken van uw afspraak. Wij stellen uw vertrouwen in ons ten zeerste op prijs en zullen er samen met u alles aan doen om uw gestelde doelen via Hypnose te bereiken.

Om alvast goed van start te gaan, willen wij u graag bij deze meer informatie geven, zodat uw sessie in de best mogelijke omstandigheden kan verlopen.

Hoe kan u ons bereiken?

Hypnosehulp Lede is gelegen in de Herdergemsestraat 48 9340 Lede

Het gebouw bevindt zich ongeveer in het midden van de straat

 

U kan parkeren voor het gebouw .

Praktische informatie

De hypnose gebeurt in een vertrouwelijke 1-op1 relatie tussen de cliënt en de hypnotherapeut.

Kan u na uw sessie probleemloos met de auto terugrijden? Uiteraard ! Na de sessie bent u helder wakker en fris, tenzij u al doodmoe was aangekomen ? . Het is daarom aangeraden om niet doodvermoeid op uw afspraak te verschijnen. Immers, zou u in slaap vallen tijdens de sessie, dan is dit een nutteloze sessie geweest. Hypnose is immers geen slaap!

Wees op tijd op uw afspraak, maar wees ook niet veel te vroeg. Kom gewoon op tijd. U kan even wachten in de wachtzaal, maar het heeft geen zin om een halfuur vroeger te komen. Alle afspraken zijn immers op vastgesteld tijdstip. U heeft vast wel wat beter te doen dan in een wachtzaal te zitten?

U kan uw wagen parkeren op de daarvoor voorziene parkeerplaats. U belt aan de voordeur aan, mocht het zijn dat er niet onmiddellijk wordt opengedaan is de voorgaande sessie mogelijks nog niet beëindigd , gelieve dan heel even geduld uit te oefenen totdat wij de deur voor u kunnen komen open doen

 

Pijnbehandelingen

Pijn is goed te behandelen. Echter, pijn is ook een nuttig signaal van ons lichaam. Het zegt ons dat er iets mis is. Daarom gaan wij enkel over tot pijnbehandelingen wanneer alle andere traditionele medische behandelingen zijn geprobeerd. In dit verband stellen wij een verwijzing van uw huisarts zeer op prijs. Hypnosehulp zal nooit een pijnbehandeling uitvoeren wanneer andere medische behandelingen nog niet werden uitgeput.

Betaling

Betaling gebeurt contant , dit kan cash, bancontact, bancontact-app of payconiq

voordeelpakketten dient u bij uw eerste afspraak helemaal te betalen

 

Afspraak afzeggen

U kan tot 48 uur voor uw afspraak kosteloos afzeggen. Enkel in dwingende omstandigheden kunnen wij hier uitzonderingen op toestaan.

Contactinformatie

Op onze contactpagina vindt u alle informatie en telefoonnummers terug.