Slaapproblemen

Slaapproblemen

Slaapproblemen

Een gezonde slaap is van essentieel belang voor het herstel van lichaam en geest. Slaapproblemen (slaapstoornissen) of slapeloosheid (insomnia) is iets wat een groot deel van de bevolking bezighoud. Terwijl de één moeite heeft met inslapen, heeft de ander weer moeite om door te slapen. In beide gevallen is er geen sprake van een ongezonde slaapcyclus wat zich doorgaans uit in vermoeidheid, futloos voelen en lage energie. De gevolgen hiervan laten zich raden; een gebrek aan concentratie overdag tijdens school of werk.
Bij langdurig slecht slapen kunnen er gemakkelijk stemmingswisselingen ontstaan die op hun beurt weer kunnen leiden tot angsten, stress, depressie of nog erger een burn-out, je wordt er letterlijk ziek van. Slaapproblemen zorgen ervoor dat veel mensen uit wanhoop medicatie gebruiken. Toch is het innemen van slaappillen en andere (natuurlijke) middelen vaak symptoombestrijding. Zodra men stopt met het innemen, komen de klachten weer in alle hevigheid terug.
Met hypnose geven we je onderbewustzijn de opdracht van zodra jij beslist om te gaan slapen je hoofd leeg te maken en je terug een goede nachtrust te geven
Tevens geven we je nog een tool mee die ervoor zorgt dat je jezelf helemaal tot rust kan brengen via zelfhypnose
Hypnotherapie laat je heerlijk slapen en laadt de ``accu`` weer op!
Klaar om terug kunnen op te laden ?
Maak nu je afspraak bij Hypnose-Lede