Sporthypnose

Sporthypnose

Sporthypnose

Als sporter wil je altijd het maximale uit jezelf halen. Fysieke kracht, tactiek en talent zijn niet genoeg om tot hoge prestaties te komen.
Soms heb je wel last van een klein stemmetje (overtuiging) die dit kan tegenwerken, op allerlei niveaus. Faalangst, privézaken, blessures en mind set maken het de sporter soms lastig.
Door middel van sporthypnose is het mogelijk om je mentale kracht, flexibiliteit, techniek, zelfvertrouwen, focus en overtuiging te verbeteren en te vergroten.
Hiermee kan je je prestaties verbeteren. Immers, het resultaat in elke sport is voor 80% een mentale oplossing.
Wil jij ook op de meest natuurlijke manier je mentale kracht vergroten en nog beter kunnen presteren als sporter? Door sporthypnose kom je in ``de stroom`` voor een maximale prestatie, zowel tijdens de trainingen als tijdens de wedstrijd.

Wil jij ook op de meest natuurlijke manier een voorsprong op je tegenstander en je lichaam, wilskracht, concentratie, focus, beleving, optimisme en alle andere interne factoren optimaliseren?
Kies dan voor de sporthypnose om nog beter te worden en volledig in je “Zone” te komen!
Soms heeft de sporter “mentale blokkades” , te denken aan faalangst, bepaalde tegenstanders die verhinderen dat de sporter in zijn meest vermogende staat terecht komt of oude blessures, die in bepaalde situaties de concentratie kunnen verstoren. Deze dienen opgespoord en opgelost te worden.
Nieuwe technieken kunnen wel 10.000 keer sneller aangeleerd worden met een speciale hypnose techniek. Het uiteindelijke doel is om jou in “The Zone” te krijgen voor een maximale prestatie. In ‘De Flow’, in ’De Zone’. Deze toestand kun je trainen zodat je deze op de juiste momenten kunt ervaren. Maar nog mooier ….. in hypnose kun je deze direct installeren in je systeem!
Door middel van het trainen van het onderbewustzijn kan een atleet leren om het maximale uit zichzelf te halen zodat zijn technisch‐tactische kwaliteiten nog beter tot zijn recht kunnen komen. Dat zorgt voor verbetering van prestaties.
De centrale begrippen daarbij zijn Motivatie, Zelfvertrouwen, Stressbestendigheid, Concentratie en Emotionele controle.

Belangrijk te weten is wel dat je er rekening mee houdt, dat sporthypnose van een talentloos sporter geen super atleet kan maken die meedraait op het hoogste niveau. De hypnose zal de aangeboren talenten, kwaliteiten en competenties versterken en maken dat je verder kunt komen dan dat je eerder voor mogelijk hield.
Geef Jouw sportcarrière vandaag nog een boost en maak jouw afspraak bij Hypnose-Lede